Ce iti trebuie sa faci videochat de acasa

In Romania industria videochat-ului e destul de bine dezvoltata. Nu am gasit date oficiale dar se spune ca e a doua tara dupa Columbia. E o afacere buna atat pentru cei care vor sa faca videochat dar mai ales pentru studiori care pot castiga destul de mult.

Probabil ca ai vazut publicitate, mai ales in orasele mari, la diferitele studiori de videochat dar adevarul e ca nu ai nevoie sa lucrezi intr-un studiou. O poti face direct de acasa si poti castiga char mai mult. Avantajul e ca in Romania internetul e extrem de rapid si poti face videochat aproape de oriunde.

De ce ai nevoie ca sa faci videochat de acasa

1. Internet rapid. E foarte important sa ai internet de mare viteza si din fericire e disponibil in majoritatea oraselor din Romania (nu stiu cum e situatia in Republica Moldova sau alte locuri). Daca nu ai fa un abonament pentru fibra optica la viteza maxima pe care o ofera operatorul. La Digi costa doar 40 de lei pe luna. E important sa instalezi routerul astfel incat sa poti conecta calculatorul direct, nu prin wifi. Daca routerul e in alta camera si te conectezi doar prin wifi videza scade la jumatate sau mai mult si calitatea videochatului va fi destul de slaba.

2. Webcam bun. E important sa cumperi un webcam de calitate pentru ca cel care vine cu laptop-ul sau calculatorul in general nu e prea bun. Poti cauta pe emag si vezi care are cele mai bune recenzii sau mergi la Altex, de examplu, si le spui ca vrei un webcam de calitate (nu trebuie sa spui pentru ce…).

3. O camera. E important sa ai o camera sau un loc mai izolat in care sa nu intre alte persoane in momentul in care esti pe videochat. Nu trebuie sa fie mobila scumpa dar niste decoratii “mai sexy” ajuta sa creeze o buna atmosfera.

4. Sex toys. Nu e obligatoriu dar daca vrei sa folosesti jucarii in timpul chat-ului e bine sa le ai la indemana.

Nu trebuie sa arati ca si un model

Nu toti cei care merg pe site-uri de webcam pentru adulti cauta fete slabe si sexy. La unii le plac grasele, altii blondele, altii brunetele, altii femeile insarcinate, etc. etc. E chiar mai bine sa fi diferita (sau diferit) de majoritatea fetelor sau baietilor care face videochat.

Pe ce site sa te inscri

Exista cel putin 10 site-uri de webcam pentru adulti cunoscute dar fiecare are specificul lui. Daca esti la inceput ar fi mai bine sa incepi in unul pentru amatori. De fapt ideal e sa incerci cel putin 3 la inceput si sa vezi unde iti merge mai bine. Dupa o luna poti trage linie si petrece cel mai mult timp pe site-ul pe care castigi cel mai mult. Fiecare site are avantajele si dezavantajele lui si e greu sa sti pe care iti merge bine daca nu le incerci.

In ordine, cele mai importante site-uri pentru amatori sunt:

1. Chaturbate. E site-ul numarul unu pentru webcam amator si cel mai popular. Videochat-urile sunt gratuite si e important sa faci astfel incat cei care vin pe chat-ul tau sa ofere tips sau sa intre pe privat (unde plataste pe minut si vei fi doar tu si el sau ea). Concurenta e mare pentru ca sunt foarte multe modele din America Latina dar la multe romance le merge foarte bine pe Chaturbate.

2. Stripchat. Este foarte popular mai ales in Statele Unite. Cam acelasi principiu ca si Chaturbate doar ca e mai mica concurenta (sunt mai putine modele).

3. Bongacams. Extrem de popular in Europa si mai ales Europa de Est cu foarte multe modele din tarile ex sovietice.

Engleza. Cel mai probabil conversatiile pe care le vei avea cu clientii vor fi in engleza. E important sa ai ceva baze dar chiar si fara poti folosi un traducatari ca si translate.google.com ca sa traduci fraze simple din romana in engleza sau orice alta limba.